Let’s do business together.

Lad os gøre forretninger sammen.
Partnerskaber, der giver næring til succes.

Hjælp med at påvirke fremtiden for business intelligence.

Med et INDICATA partnerskab kan du ikke alene afdække nye muligheder og finde nye succesområder, men også opfylde dine kunders behov for stærk business intelligence og dataintegration. Uanset om du er interesseret i videresalg, henvisning, rådgivning eller integration, ser vi det som vores opgave at vise vores partnere den bedst mulige vej til at opnå succes, vækst, få nye kunder eller udvikle eksisterende kundeforhold.

INDICATA partnerprogram

I INDICATA samarbejder vi med følgende type partnere:

ASSOCIEREDE PARTNERE

ASSOCIEREDE PARTNERE

Vores program for associerede partnere giver dig en generøs kommission for hver bekræftet kunde, du henviser. INDICATA forsyner dit team med et salgsværktøj og salgstræning, så dit team har alle de grundlæggende forudsætninger for at begynde at skabe trafik til os og tjene kommission med det samme.

FORHANDLERE

FORHANDLERE

Vores forhandlere markedsfører, sælger og supporterer INDICATA for at skabe nye markedsmuligheder, generere indtægter og høste resultater. forhandlere bruger INDICATA til deres kunder og tilbyder serviceydelser, der giver merværdi, f.eks. rådgivning, implementering, integration, træning og support.

OEM

Bilfabrikanter/Bilimportør

Bilfabrikanter/Bilimportør-programmet er den perfekte løsning til virksomheder, der vil integrere INDICATA business intelligence og dataanalyse i deres applikationer. Ved at udnytte vores platform i deres egne applikationer differentierer vores Bilfabrikanter/Bilimportør-partnere deres produkter og skaber nye indtægtskilder.

Er du klar til at blive partner?

Lad os skabe store ting sammen. Tag det næste skridt i retning af at blive INDICATA partner.