Vores mission

Vi hjælper virksomheder med at tage
bedre beslutninger, opnå konkurrencefordele
og forbedredriftseffektiviteten.

Global markedsleder inden for business intelligence for brugtvognsvirksomheder

INDICATA er en af verdens førende inden for business intelligence og analyseløsninger for brugtvognsvirksomheder i bilbranchen. INDICATA er udviklet til effektiv håndtering af brugte biler. Platformen gør det muligt for bilfabrikanter, forhandlere og flådeoperatører at forvandle data til konkurrencefordele og få strategisk vejledning i at forbedre driftseffektiviteten i deres brugtvognsvirksomheder.

INDICATA er svaret på en stigende efterspørgsel på markedet efter viden i realtid. Systemet er ikke alene den mest overbevisende og innovative løsning i branchen, men også den mest effektive løsning til brugtvognsvirksomheder generelt og til bilfabrikanter, forhandlere, finansielle serviceorganisationer, leasingvirksomheder og flådeoperatører i deres arbejde med at nå målsætningerne for styring af brugtvognspriser.

Den succes, vi har oplevet med vores teknologi, har hjulpet os med at skabe international trafik på vores hjemmeside og givet os en voksende kundekreds bestående af verdens førende bilfabrikanter og forhandlere, hvis brugtvognsvirksomheder har oplevet imponerende forbedringer, siden de valgte INDICATA.

INDICATA er resultatet af et samarbejde mellem ledere i bilbranchen og softwareudviklere. Sammen har vi udviklet en for branchen unik tilgang til indsamling, behandling og analyse af markedsdata på brugtvognsmarkedet i realtid for at få indsigt i markedsdynamikken.

Med INDICATA har du nem adgang til omfattende og stærke data og oplysninger.

En del af AUTOROLA Group

INDICATA har hovedkvarter i Danmark og er en del af AUTOROLA Group, som er en global markedsleder inden for online genmarkedsføring og IT-løsninger til professionelle brugtvognsforhandlere og flådeoperatører. Virksomheden har i øjeblikket ca. 350 medarbejdere og datterselskaber i 19 lande i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Stillehavsområdet.

AUTOROLA Group arbejder engageret for at skabe konstant fornyelse i hele den digitale transformation. Virksomheden tilpasser sig løbende – og altid i et online perspektiv – kundernes behov for at opnå succes i kommercialiseringen af brugte biler, der stammer fra afvikling af flåder.

AUTOROLA er inddelt i tre globale enheder:

MARKEDSPLADS
International auktionsplatform
International auktionsplatform
LØSNINGER
Styring af afvikling af flåder og bilinspektion
tyring af afvikling af flåder og bilinspektion
INDICATA
Business intelligence og analyse
Business intelligence og analyse