INDICATA LEVERER BIG DATA TIL BILBRANCHEN

Indicata fra bilpriser.dk holder konstant øje med markedspriserne og advarer dig og kollegerne, når priserne er ved at blive skæve.

Har du styr på priserne på det danske brugtbilmarked? Ved du, om dit lager stille og roligt falder i værdi, fordi I glemmer at tilpasse priserne og få bilerne ud over rampen? Så var det måske en idé at prøve Indicata fra Bilpriser.dk - ganske gratis. Indicata er et system, der overvåger brugtvognsmarkedet konstant. Det sover aldrig. Hver dag kan du som bruger logge dig ind og se friske brugtpriser fra hele landet. Og systemet "prikker" så at sige dig og dine kolleger på skulderen, hvis priserne i jeres forretning er ved at blive skæve i forhold til markedet. Systemet kan også fortælle, hvor stort et værditab, du omtrent kan forvente på dit lager de kommende måneder, hvis du ikke justerer priserne. Har du og dit firma brug for Indicata? Ja, hvis du er brugtbilforhandler, nybilforhandler, arbejder i et leasingselskab, et finansieringsselskab, en stor forhandlerkæde eller en offentlig myndighed med behov for bilers værdier - så har du.

 Fast hjælpeværkstøj

 INDICATA DK Bluecar News March2017 v2sm
Hos Blue Cars i Tilst ved Aarhus er Indicata et fast hjælpeværkstøj, der bruges dagligt af partner og direktør Gorm Rønnow samt de tre andre sælgere i virksomheden.

- Det har vi gjort siden vores start for cirka halvandet år siden. Jeg har altid været interesseret i data, så da vi blev tilbudt en demonstration af Indicata, slog jeg til. Og det har vist sig at være et godt sammenligningsværktøj, især når det gælder mainstream-biler, som der er mange af i markedet, siger han.
- Det er et værktøj, vi bruger hver dag. Det er et godt støtteværktøj for sælgeren. Det forbedrer beslutningsprocessen, når han eller hun skal byde på en bil, tilføjer Gorm Rønnow.

Især for forretningens yngste sælger er Indicata en vigtig hjælper:

- Hun har ikke så meget erfaring som os andre, så når hun kan støtte sig til Indicata, giver det en god rutine i, hvor bilerne ligger. Det giver også mig som ejer en større ro og sikkerhed for at sælgerne ikke byder for højt, hvis de står alene i forretningen en dag, forklarer han.Blue Cars har mange specielle biler og importbiler uden afgift. Her kan Indicata ikke stå alene.
- Det er lidt sværere. Men vi støtter os da til Indicata og supplerer så med viden fra andre kilder og vore egne erfaringer, slutter Gorm Rønnow.

Avancerede funktioner

INDICATA DK Article3 Newsletter March2017


Indicata er et højtudviklet system med mange avancerede funktioner. Data kommer direkte fra forhandlernes hjemmesider med links til bilerne, jeres egne biler sammenlignes konstant med markedets, der er synlig lagerhistorik på både egne biler og konkurrentbiler, og der er nøgletal for bilens popularitet. Systemets populære vurderingsmodul hjælper dig til at give den rette byttepris eller sætte den rette salgspris, og som det eneste værktøj kan Indicata levere en efterspørgselskurve for brugte biler. Er bilen på vej op eller ned? Det gives der en indikation af, fortæller Finn Normann, der er regionschef for Jylland og Fyn. Hvis du både har abonnement på AutoDesktop og Indicata, er der mulighed for at få direkte adgang til Indicata fra AutoDesktop.

I brug i 10 lande

INDICATA Map 2017
Ikke kun herhjemme bruges Indicata. Siden Indicata efter et omfattende udviklingsarbejde blev lanceret af Autorola-datterselskabet bilpriser.dk A/S i 2012, er det sofistikerede markedsovervågnings- og lagerstyringssystem blevet populært i hele Europa. Herhjemme er det blevet taget i brug af en stor del af den danske bilbranche og købt af Skat, og efter en nylig introduktion i Tyrkiet og Tyskland, har det nu bredt sig til 10 lande.
- Tyskland er jo Europas største og vigtigste bilmarked, så det bliver uhyre spændende at følge, hvordan branchen dernede tager imod systemet. Big data er jo big business, siger direktør Thomas Groth fra bilpriser.dk.

Vil du vide mere eller prøve bilbranchens bedste styringsværktøj, så læs mere på indicata.dk eller kontakt en af følgende for at få en demonstration:

Finn Normann, region Jylland og Fyn: Tlf. 51 85 45 34 eller e-mail, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Thomas Groth, region Sjælland og øer: Tlf. 22 21 51 51 eller e-mail, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
John Christensen, leasing- og finansiering: Tlf. 40 89 16 04 eller e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.